Riikonen Elinstallationer

Elinstallation Tyresö

Hög kvalitet &
starka kundrelationer

Riikonen Elinstallationer är ett elföretag som ständigt strävar efter att leverera hög kvalitet i sina tjänster och skapa starka kundrelationer. Med vår expertis erbjuder vi pålitliga och professionella tjänster för dig i Tyresö som behöver hjälp med någon elinstallation. Vi värdesätter noggrannhet, tillförlitlighet och effektivitet i varje projekt för att säkerställa att våra kunder är nöjda.

^

Vilka vi är

Vi är en nystartad elfirma som har vi över 10 års erfarenhet inom branschen. Vi verkar huvudsakligen inom Storstockholm, men kan även vara tillgängliga på andra platser vid behov. Vår affärsidé är att leverera snabb service av hög kvalitet till alla våra kunder.

Elinstallation Tyresö

Vad vi gör

Våra elektriker erbjuder installation och service inom el och data för både privatpersoner och företag. Allt arbete utförs med målsättningen att kunden i fråga ska bli helt nöjd med både arbetet och vår kundservice.

Elinstallation Tyresö

VÅRA TJÄNSTER

Hos oss arbetar kompetenta elektriker som åtar sig både små och större arbeten inom el och data. Anlitar du oss kommer vi ge dig den hjälpen du behöver. Vi arbetar flexibelt för att anpassa arbetet utifrån dina önskemål och behov.

Ormingeringen 55c, 132 33 Saltsjö-Boo
073-624 28 87

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Kontakt